Black hair kapper in Rotterdam

Bij Tasha’s Hairsalon bent u van harte welkom als u op zoek bent naar een black hair kapper in Rotterdam. Binnen onze kapsalon ben ik gespecialiseerd in het knippen en behandelen van krullend, stijl of kroeshaar. Ook voor een passend advies sta ik voor u klaar. Als dé black hair kapper van Rotterdam sta ik dan ook graag voor u klaar.

Elke haarstructuur is uniek en vraagt om een specifieke behandeling. Dat geldt ook voor sterk krullend of kroeshaar. Dit prachtige haartype vergt tevens een speciale kniptechniek. Op deze manier blijven uw krullen in perfecte conditie. Als black hair kapper in Rotterdam bent u bij mij dan ook aan het juiste adres voor een Deva cut behandeling. Maar, ook als u uw kroeshaar wilt laten ontkroezen of stijlen kunt u bij mij terecht.

Daarvoor maak ik gebruik van zowel verzorgende als chemische behandeling. Uiteraard met vooraanstaande producten die de gezondheid van de haarstructuur ondersteunen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u uw haar wilt laten stijlen, weaven of twisten.Zo bent u altijd verzekerd van prachtig haar dat past bij de vormen van uw gezicht. Als kroeshaar kapper in Rotterdam bent u binnen onze salon welkom zonder afspraak.

Black hair kapper Rotterdam

Professionele black hair kapper omgeving Rotterdam

Bij Tasha’s Hairsalon zijn zowel volwassen als kinderen van harte welkom. Door onze ruime ervaring in de branche bent u altijd verzekerd van een eerlijk en professioneel advies over de verzorging van uw haar. Als black hair kapper in Rotterdam bent u bij mij tevens aan het juiste adres voor weave.

Dit is een speciale techniek waarmee ik uw haar meer volume kan geven, als kunnen verlengen. Onze behandelingen zijn daarnaast geschikt voor alle haar soorten. Of dat nu voor een knipbeurt of een wash & go behandeling is. Natuurlijk zonder afspraak op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Ik zorg er altijd voor dat u onze kapsalon in Rotterdam volledig tevreden verlaat. Als black hair kapper in Rotterdam werk ik uitsluitend met de beste verzorgingsproducten.

Deze worden volledig afgestemd op de behoefte van uw haar. Of dat nu gaat om het ontkroezen van uw haar, of het laten aanbrengen van een curly kapsel of twists. Als u op zoek bent naar een ervaren krullen kapper in Rotterdam sta ik graag voor u klaar. Zowel voor een gespecialiseerde behandeling als voor een waardevol advies over de verzorging van uw haartype.

Neem vrijblijvend contact op met Tasha’s Hairsalon als u op zoek bent naar een black hair kapper in Rotterdam. Langskomen in onze salon behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.