Kroeshaar kapper in Rotterdam

Bij Tasha’s Hairsalon bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een kroeshaar kapper in Rotterdam. Binnen onze salon ben ik gespecialiseerd in het knippen, weaven, stijlen en twisten van kroezend haar. Natuurlijk hoeft u daarvoor geen afspraak te maken en kunt u tevens rekenen op persoonlijk advies over de verzorging van uw haar. Ik ben dan ook niet voor niets dé kroeshaar kapper van Rotterdam.

Sterk krullend of kroeshaar vraagt om een andere behandeling dan bijvoorbeeld haar dat van nature een steile structuur heeft. Zowel de kniptechniek als de producten die gebruikt worden tijdens een behandeling, moeten hierop aangepast worden. Dat vraagt om ervaring in het vak. Gelukkig bent u daarvoor bij Tasha’s Hairsalon in Rotterdam aan het juiste adres. Als ervaren kroeshaar kapper in Rotterdam sta ik dan ook graag voor u klaar. Of u uw haar nu wilt laten knippen met een Deva cut of wilt laten verlengen door middel van weave.

Ik zorg er altijd voor dat uw haren de aandacht krijgen die ze verdienen. De behandeling wordt natuurlijk altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarvoor werk ik met de beste producten die de natuurlijke gezondheid van uw haar ondersteunen en stimuleren. Zo bent u altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat dat helemaal aan uw wensen voldoet. Als black hair kapper in Rotterdam voer ik ook diverse chemische behandelingen uit zoals het stijlen of twisten van uw kroeshaar.

Kroeshaar kapper Rotterdam

Ervaren kroeshaar kapper in Rotterdam

Door onze jarenlange ervaring in het vak kunt u altijd rekenen op een professioneel advies. Of dat nu op het gebied van een speciale behandeling is of een passend verzorgingsadvies. Want, haar dat in goede conditie is glanst van gezondheid. Daarvoor maak ik gebruik van speciale kniptechnieken welke zeer geschikt zijn voor sterk krullend of kroeshaar.

Als dé krullen kapper van Rotterdam is uw haar bij Tasha’s Hairsalon dan ook in vertrouwde handen. Binnen onze salon zijn zowel dames, heren als kinderen van harte welkom. Dit kan zonder afspraak zodat u ook gebruik kunt maken van een wash & go als u dat wenst. Maar, ook voor meer uitgebreide haar behandelingen sta ik voor u klaar. Uiteraard zijn deze verzorgende behandelingen niet alleen geschikt voor kroeshaar.

Ik ben gespecialiseerd in het knippen, verven en behandelen van alle haarsoorten en typen. Ook voor een mooie haarverlenging bent u bij mij van harte welkom. Door middel van weave kunt u op een eenvoudige manier snel beschikken over prachtig lang haar met een mooi volume. Bij kroeshaar kapper Tasha’s Hairsalon in Rotterdam bent u tevens aan het juiste adres als u uw krullende haar wilt laten ontkroezen.

Neem vrijblijvend contact op met Tasha’s Hairsalon als u op zoek bent naar een kroeshaar kapper in Rotterdam. Langskomen in onze salon behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.