Krullen kapper Tasha’s Hairsalon in Rotterdam

Bij Tasha’s Hairsalon bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een krullen kapper in Rotterdam. Binnen onze hairsalon beschik ik over een ruime ervaring met kroeshaar en sterk krullend haar. Daarbij maakt het niet uit of u uw bos kroeshaar wilt laten knippen, verven of stijlen. Als ervaren krullen kappers sta ik graag voor u klaar. Krullend haar is een prachtige haarstructuur. Het zorgt voor een mooie uitstraling en veel volume.

Natuurlijk wilt u uw haar zowel mooi als gezond houden. Kroeshaar of sterk gekruld haar heeft dan ook een speciale behandeling nodig. Niet alleen als het aankomt op kniptechnieken, maar zeker ook in de verzorging. Zo houdt u uw krullen perfect gehydrateerd en behouden ze hun veerkracht. Als gespecialiseerde krullen kapper in Rotterdam sta ik dan ook graag voor u klaar voor een Deva cut.

Deze speciale kniptechniek gebeurt op droog haar en is zeer geschikt voor mensen met kroeshaar. Maar, binnen onze kapsalon bent u natuurlijk ook van harte welkom als u uw krullende haar wilt laten ontkroezen. Daarvoor maak ik gebruik van diverse technieken en de beste chemische behandelingen. Uiteraard werk ik daarbij met hoogwaardige producten die de gezondheid van uw krullen ondersteund.

Krullen kapper Rotterdam

Krullen kapper omgeving Rotterdam

Als ervaren krullen kapper voor de omgeving Rotterdam, kunt u bij Tasha’s Hairsalon geknipt of behandeld worden zonder afspraak. Natuurlijk voor volwassenen, maar ook kinderen zijn binnen onze salon van harte welkom. Daarbij kunt u denken aan het laten zetten van twists, maar ook voor het ontkroezen van uw haar kunt u rekenen op onze ruime ervaring. Ook voor het aanbrengen van meer volume of een verlenging bied ik u de juiste behandeling.

Door middel van weave kunt u direct genieten van een mooie volumineuze bos haar in de lengte die u wenst. Daarnaast bied ik verzorgende haar behandelingen aan voor alle haarsoorten. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om krullend of stijl haar. Als u op zoek bent naar een ervaren black hair kapper in Rotterdam staan onze ervaren kappers dan ook graag voor u klaar. Ook voor een passend advies kunt u rekenen op onze expertise.

Of dat nu gaat over de verzorging van uw haar, of over één van onze gespecialiseerde haarbehandelingen. Daarbij houd ik rekening met de structuur van uw haar én de wijze waarop deze behandeld is of moet worden. Neem vrijblijvend contact op met Tasha’s Hairsalon als u op zoek bent naar een krullen kapper in Rotterdam. Langskomen in onze salon behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op met Tasha’s Hairsalon als u op zoek bent naar een krullen kapper in Rotterdam. Langskomen in onze salon behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.