Black hair kapper Rotterdam

OVER TASHA

Na jaren werkzaam geweest te zijn in de kapsalons ‘Exotica’ en ‘New Image’ heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen kapsalon te openen. Ik heb in die jaren een vaste klantenkring opgebouwd die mij hebben gevolgd en gesteund bij het opzetten van mijn eigen kapsalon. 

De service in Tasha’s Hairsalon is gebaseerd op aspecten die ik zelf heel belangrijk vindt; deskundigheid, vertrouwen en professionaliteit. Klanten verwachten meer dan alleen een knipbeurt. Als je binnen komt voor een behandeling ben je ook verzekerd van deskundig advies over producten en de nazorg van je haar. Uiteindelijk is het belangrijk dat je zelf leert hoe je het haar moet verzorgen als je de kapsalon verlaat.

De laatste jaren is er een verhoogde interesse in natural hair en alles wat erbij komt kijken. Bij Tasha’s Hairsalon ben je verzekerd van specialistisch advies op dit gebied. Er wordt niet alleen veel zorg besteed aan het uiterlijk van het haar, maar ook aan de gezondheid ervan. Ik geloof dat het focussen op de gezondheid ervoor zorgt dat de uitstraling vanzelf komt. Als je de transitie wilt maken naar natural hair, kunnen we samen een behandelplan opstellen en werken naar het beoogde resultaat. 

Natasia Meyer

"Uw kapster, met 23 jaar ervaring in verscheidene kapsalons. Sinds 2004 ben ik met veel plezier werkzaam in mijn eigen kapsalon. Ik heb ervaring met alle haartypen en voorzie u graag van deskundig advies over de verzorging van uw haar. ”